INOVASI E-COMMERCE

Pelbagai program perkongsian strategik di pelopori serta mengambil peluang dan manfaat menggunakan teknologi e-dagang. Portal ini dilancarkan pada 2014 dan di pertingkatkan dari semasa ke semasa dalam memenuhi permintaan orang ramai.


Kaedah portal ini berlainan dari yang di tawarkan di pasaran, selain kerjasama pertumbuhan mapan kami juga menawarkan pertumbuhan Ehsan + Insan di dalam komuniti sosial internet di Malaysia.

Jualan Lebih Mudah
Capaian Maju E-Dagang

Kami berusaha mempelajari kaedah baru setiap hari dalam membantu anda membina rangkaian dan sumber kewangan yang mapan. E-Dagang adalah pilihan terbaik untuk anda.

Log & Login
Dashboard Pintar 24/7

Segalanya boleh di akses dalam satu tempat. Sistem promosi, iklan, pembelajaran dan pelbagai alternatif lain di kongsikan kepada anda sebaik saja menjadi pelanggan kami.

Tawaran & Peluang
Perkongsian Pintar

Menyediakan data maklumat dan set pemasaran bagi membantu mereka di luar sana membuat keputusan terbaik dalam mewujudkan peluang niaga bersama anda.

Etika & Berevolusi
Perkongsian Data Pintar

Setiap tambah nilai yang kami lakukan di kongsikan kepada anda, memaksimumkan penggunaan teknologi dan buka peluang kepada anda untuk lebih bekerjaya.